V.22

MÅNDAG

• Fiskfärssås med vit sparris, vårlök, kapris och pasta

• Kyckling i vitt vin och grädde, champinjoner, gulbeta och buljongkokt ris

TISDAG

• Ugnsbakad torsk  med brynt smör, rostade betor, kapris och dillstompad potatis

• Kalvstek med dragongräddsås, rostade rotsaker, pressgurka och brynt äpple

ONSDAG

• Ugnsbakad torsk med brynt smör, rostade betor, kapris och dillstompad potatis

• Timjanstekt kycklingbröst risotto, lagrad ost, bakade tomater och rödvinsglace

TORSDAG

• Rödtunga med vitvinssås, sparris, äpple, dill och färskpotatis

• Bbq karré med coleslaw, bbq sås, padrons och krossad potatis

FREDAG

• Rödtunga med vitvinssås, sparris, äpple, dill och färskpotatis

• Burgare på klubbfilé (kyckling), currymajjo, bacon, rostad färskpotatis och tomatsallad

VECKANS VEGETARISKA

• Vegetarisk pasta med tomatsås, vit sparris, vårlök, halloumi och bakade tomater

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr