V.3

MÅNDAG

• Halstrad gravlax – Serveras med dill och senapsstuvad potatis, brynt lök och gröna ärtor

• Pasta med strimlad ryggbiff, paprika och bacon i parmesansås

TISDAG

• Sejfilé – Serveras med räkor, pepparrot, brynt smör, romanesco och dillkokt potatis

• Bakad fläsksida i tomat, chili, vitlökssås – Serveras med gurka med sesam, rostad potatis och tzatziki

ONSDAG

•Sejfilé – Serveras med räkor, pepparrot, brynt smör, romanesco och dillkokt potatis

•Pulled chicken BBQ – Serveras med coleslaw, picklad rödlök och rostade potatishalvor

TORSDAG

• Fisk och skaldjursgryta – Serveras med fänkål, apelsin, saffran, aioli, persiljestompad potatis och krutonger

• Fyllda fläskrulader (chevréost, äpple, purjolök) – Serveras med smörstekta vaxbönor, portvinssås och potatisgratäng

FREDAG

• Fisk och skaldjursgryta – Serveras med fänkål, apelsin, saffran, aioli, persiljestompad potatis och krutonger

• Högrevsburgare – Serveras med bacon, rökt cheddarost, briochebröd, aioli, krispig sallad och friterad potatis

VECKANS VEGETARISKA

• Friterad chevreost – Serveras med rostade rotsaker, frästa bönor, spenat och lök, honungsbalsamico och krossade nötter

Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30.

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr