V.46

MÅNDAG

• Torskfilé – Serveras med brynt smör, rostade betor, kapris, dill och kokt potatis

• Fläskfilégryta med kantareller, grädde, ädelost, persilja och potatisstomp


TISDAG

• Torskfilé – Serveras med brynt smör, rostade betor, kapris, dill och kokt potatis

• Stekt fläsk – Serveras med löksås och kokt potatis alt raggmunk och lingon


ONSDAG

• Kräftfärserad rödtunga – Serveras med vitvinssås, sockerärtor, bakade tomater och potatispuré

• Soja- och sesammarinerad fläskkotlett – Serveras med strimlade rotfrukter, limeyoghurt, steksky och råhyvlad blomkål


TORSDAG

• Kräftfärserad rödtunga – Serveras med vitvinssås, sockerärtor, bakade tomater och potatispuré

• Kycklingfärslimpa – Serveras med gräddkokta morötter med dragon och dijon, dressad spenat och rostad klyftpotatis


FREDAG

• Torskbiffar med dill och citron – Serveras med sandefjordsås, mandelpotatis, frästa sockerärtor och spenat

• Boeuf bourguignon – Serveras med rotsaker, champinjoner, syltlök, rökt sidfläsk, rödvin, persilja och bakad mandelpotatis


VECKANS VEGETARISKA

• Morot och halloumibiffar – Serveras med pak choi, röd pestoyoghurt och rostad potatis


Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30.

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

 


PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr