V.42

MÅNDAG

• Parmesanöverbakad lax – Serveras med smulad lufttorkad skinka, honungsbalsamico, ångad broccoli och kokt potatis

• Dovhjortgryta på svensk hjort – Serveras med sidfläsk, rotselleri, morot, syltlök och potatispuré


TISDAG

• Parmesanöverbakad lax – Serveras med smulad lufttorkad skinka, honungsbalsamico, ångad broccoli och kokt potatis

• Stekt fläsk – Serveras med löksås och kokt potatis alt raggmunk och lingon


ONSDAG

• Bakad torsk – Serveras med matjessill, ägg, potatis, gräslök och brynt smör

• Grillmedaljonger på Rapsgris – Serveras med jordärtskocksgratäng, rödvinssås, tomat, mynta och fetaostsallad


TORSDAG

• Bakad torsk – Serveras med matjessill, ägg, potatis, gräslök och brynt smör

• Wallenbergare – Serveras med skirat smör, ärtor, lingon och potatispuré


FREDAG

• Panerad torsk – Serveras med dansk remoulad, cruditésallad och dillkokt potatis

• Klubbstek på svensk kronfågel – Serveras med rostade rotsaker, sotad löksallad, gräddig pepparsås och friterad svartkål


VECKANS VEGETARISKA

• Portabellosvamp – Serveras med mozzarella, bakad tomat, örtkräm och rostad potatis


Lunch serveras mån-fre 11.30-14.30.

Till alla rätter ingår salladsbuffé, bröd från vårt bageri, bordsvatten/bubbelvatten, kaffe/löste samt kaka från vårt bageri.

 


PRIS: 105 kr

TAKEAWAY: 95 kr